تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی: بیش از ۳۵ هزار منبع آبی در استان داریم | کشف ۶۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان حسامی: اولویت اول همه ما کار مردم و شهر امام‌رضا(ع) است درخواست رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از دولت برای تحقق مطالبات قانونی شهرداری  توضیحات رئیس شورای اسلامی شهر مشهد درخصوص تشکیل‌نشدن جلسه علنی شورا (۴ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم درباره خانه تاریخی «اکبرزاده» در مشهد که زنگ خطر نابودی آن به صدا درآمده است | سردر فرو ریخته تاریخ کاهش ورود زائران دهه آخر ماه صفر به مشهد با اتوبوس (۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زنان ایرانی در تمام عرصه‌ها نقشی فعال دارند | روایتگری واقع گرایانه از توانمندی‌های بانوان یک فرصت در جشنواره خورشید است

  • کد خبر: ۱۸۶۳۹۰
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۲
زنان ایرانی در تمام عرصه‌ها نقشی فعال دارند | روایتگری واقع گرایانه از توانمندی‌های بانوان یک فرصت در جشنواره خورشید است
شهردار مشهد مقدس گفت: جشنواره خورشید فرصت بزرگی است که بانوان خبرنگار از سراسر جهان مستقیم، شفاف و بی پرده ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بانوان مشهدی و حضور آنان در عرصه‌های مختلف را مشاهده و به صورت آزادانه و واقع گرایانه در کشور خود روایت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در نشست هم اندیشی جشنواره رسانه‌ای خورشید اظهار کرد:  حضورتان را در جهان شهر برکت و کرامت، شهر امام مهربانی‌ها، شهر عالم آل محمد، شهری که مهد فرهنگ و ادب فارسی و شهر حکیم ابوالقاسم فردوسی بزرگ است، خیرمقدم می‌گویم.

وی افزود: اکنون و در راستای تببین جایگاه بانوان توانمند ایرانی که در طول تاریخ در کنار ایفای نقش والای مادری و همسری خود در بخش‌های مختلف ورزشی، هنری، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و از جمله رسانه‌ای فعال و  تأثیرگذار بوده و در آینده نیز این‌چنین خواهند بود، بسیار خوشحالیم که شاهد برگزاری جشنواره بزرگ و بین‌المللی خورشید با محوریت زن و رسانه و با شعار زنان روشنگری می‌کنند در جهان شهر مشهد هستیم.

شهردار مشهد بیان کرد: به‌عنوان خادم کوچک مردم و شهردار مشهد مقدس مفتخر و خرسندم  که مدیریت شهری جهان شهر مشهد میزبان برگزاری جشنواره بین‌المللی خورشید با حضور بیش از ۱۰۰ نفراز بانوان فعال رسانه‌ای از ۴۵ کشور جهان به همراه تعداد زیادی از بانوان فعال رسانه‌ای ایران اسلامی به‌ویژه بانوان توانمند رسانه‌ای مشهدی است.

قلندر شریف خاطرنشان کرد: نقش رسانه و زن در جوامع بشری بر هیچ‌کس پوشیده نیست و انکار ناپذیر است.   در طول تاریخ زنان و بانوان در قالب نقش مادری و همسری در حوزه پرورش و تربیت فرزندان و طراوت بخشیدن به خانواده با ابراز عشق و محبت مادرانه پایه‌های تمدن، توسعه معنوی و مادی جوامع بشری را بنانهاده‌اند.

زنان ایرانی در کنار نقش مادری و همسری در دیگر عرصه‌ها هم فعال هستند

وی اضافه کرد:، اما زنان غیور در کنار نقش مادری و همسری اکنون در تمام عرصه‌های مختلف جامعه به صورت فعال حضور دارند و نه تنها دوش‌به‌دوش مردان و حتی جلوتر از مردان در جوامع فعال هستند و می‌درخشند.

شهردار مشهد گفت: با توجه به همین نقش، بانوان توانمند سرزمینم دارای جایگاه والا و ویژه‌ای در جمهوری اسلامی هستند و زمینه برای رشد و تعالی آن‌ها در همه عرصه‌ها با توجه به فرهنگ اسلامی و ایرانی ملت بزرگ ایران فراهم‌شده است تا بزرگ بانوان ایران‌زمین در کنار ایفای نقش مادری و همسری با حفظ کرامت انسانی و به دور از نگاه مادی، تبلیغاتی و تجاری بتوانند توانمندی‌های خود را در عرصه‌های مختلف اجتماعی بروز دهند.
قلندر شریف تصریح کرد: مفتخرم که بگویم بانوان بزرگ ایران‌زمین در جمهوری اسلامی در کنار ایفای نقش‌های اشاره‌شده، در نقش مادران و همسران شهدا، جانبازان و ایثارگران پرورش‌دهنده غیورمردانی هستند که در برهه‌های گوناگون همچون رستم‌ها و سهراب‌ها و آرش‌ها لباس رزم بر تن و از مام میهن دفاع کرده و جان شیرین خود را فدا کرده‌اند.

مشهد زادگاه بانوان بزرگ و غیور

وی ادامه داد: جای بسی افتخاراست که بگویم جهان شهر برکت و کرامت، شهر خورشید رضوی نیز بانوان توانمند بسیاری را در طول تاریخ و عصر کنونی به خود دیده و به وجود آن‌ها مفتخر است.
شهردار مشهد اظهار کرد: بانو گوهرشاد یکی از بانوان توانمند تأثیرگذار در طول تاریخ مشهد است که یکی از یادگار‌های باشکوه این زن پاک‌دامن در کنار بسیاری از موقوفات دیگر، مسجد تاریخی گوهرشاد در حرم مطهر رضوی است.

قلندر شریف بیان کرد: زنان غیور نوغان و مادران و همسران بزرگوار شهیدان همانند سرداران شهید کاوه، برونسی و هزاران شهید و جانباز مشهدی نیز از دیگر بانوان تأثیرگذار مشهدی هستند.
وی افزود: در کنار این بانوان کم نیستند بانوان توانمند مشهدی که در عرصه‌های علمی، فرهنگی، هنری، اقتصادی و کارآفرینی و همچنین رسانه حضوری درخشان و الهام آفرین دارند و باعث افتخار ما مشهدی‌ها هستند.

شهردار مشهد گفت: نقش رسانه از گذشته تاکنون بر همگان روشن است. این نقش در زمان حال که در عصر دیجیتال و رسانه‌های مجازی قرار داریم بسیار پررنگ‌تر است و می‌توان از این ظرفیت در راستای الگو سازی بسیار مناسب و همچنین تببین نگاه معنوی، مادرانه همراه با کرامت به بانوان در سراسر جهان استفاده کرد.

قلندر شریف خاطرنشان کرد: با توجه به نقش و جایگاه والای زن و همچنین رسانه در جوامع امروز، شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهد توجه بسیار ویژه‌ای به حوزه بانوان و استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای داشته و دارند.

شهردار مشهد گفت: مسلما این جشنواره فرصت بزرگی است که بانوان خبرنگار از سراسر جهان مستقیم، شفاف و بی پرده ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در شهر مشهد که بسیاری از آن‌ها در اختیار بانوان است و همچنین توانمندی بانوان مشهدی و حضور آنان در عرصه‌های مختلف را مشاهده و به صورت آزادانه و واقع گرایانه در کشور خود روایت کند.

توجه به توانمندسازی بانوان در مدیریت شهری مشهد

وی اضافه کرد: احداث فضا‌های ویژه بانوان در بوستان‌های شهر، توجه به توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار با همکاری بانوان کارآفرین، توجه به‌سلامت بانوان ودراختیار قراردادن ظرفیت‌های درمانی شهرداری جهت غربالگری سرطان بانوان، توجه به نشاط بانوان با ایجاد فضا‌های ورزشی اختصاصی و توجه ویژه به ظرفیت‌های بالای بانوان در ابرسازمان شهرداری مشهد و... بخشی از اقدامات مدیریت شهری جهان شهر مشهد در حوزه بانوان بوده است.

شهردار مشهد تصریح کرد: همچنین میزبانی جشنواره بین‌المللی خورشید توسط شهرداری مشهد که با حضور ۱۰۰ بانوی فعال رسانه‌ای ۴۰ کشور جهان و بیش از ۱۰۰ بانوی فعال رسانه‌ای داخلی به‌ویژه بانوان فعال رسانه‌ای مشهدی در حال برگزاری است می‌تواند نشانی دیگر از اهمیت جایگاه رسانه و بانوان برای مدیریت شهری مشهد باشد.

قلندر شریف گفت: مسلما این جشنواره فرصت بزرگی است که بانوان خبرنگار از سراسر جهان مستقیم، شفاف و بی پرده ظرفبت‌ها و توامند‌های موجود در شهر مشهد که بسیاری از آن‌ها در اختیار بانوان است و همچنین توانمندی بانوان مشهدی و حضور آنان در عرصه‌های مختلف را مشاهده و به صورت آزادانه و واقع گرایانه در کشور خود روایت کند.

وی ادامه داد: امیدوارم فعالین رسانه مخصوصا بانوان فعال و خبرنگاران سراسر دنیا وظیفه خود را که در شعار جشنواره نیز نهفته است انجام دهند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->